Takım Elbise Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

by - Haziran 08, 2017


takım elbise


Erkek takım elbise modellerinde en sık tercih edilenler nelerdir?

Takım elbiseler erkeklerin günlük iş yaşamında ve özel zamanlarda en iyi tercihleri arasında yer almaktadır.

Aksesuarları, uyumlu kol düğmeleri, birbirinden farklı tasarımlarda ayakkabı modelleri ile farklı zamanların şıklığına en iyi tercih olmaktadır.

Özel zamanlarda tercih edilen klasik modeller, yerini daha çok slim kesim tam dar ve vücudu ön plana spor halde çıkaran modeller olmaktadır.

Günlük iş yaşamı içerisinde tercih edilen takım elbise modelleri, gömlek, kemer, kravat ve pantolon tasarımları ile muhteşem kombinlere yer verilebilmektedir.

Standart gömlek modelleri son zamanlarda en trend karışık renklere hakim olarak, kemer ve pantolon kombini ile sık olarak kullanılmaktadır.

Takım elbise seçimi modellerinde özel zamanların kombini nasıl gerçekleşmektedir?

Stil yelek modelleri ile özel gün ve toplantı durumlarının en şık tasarımı elde edilebilmektedir. Takım elbiselerde ceketlerin iç kesimlerinden kullanılan modelleri ile birçok alanda tercih edilmektedir. Son zamanlarda damatlık modellerinin de keten olarak tercih edilmesi ile gömlek üzerine yelek kombinleri tercih edilebilmektedir.

Süet ve slim kesimlere hakim olarak şıklık tercih etmek isteyenlere özel olarak kol düğmeleri ve kemerler uyumlu tercih edilebilmektedir. Süet takım elbiselerin altına tercih edilecek en uygun ayakkabılar rugan ve yine süet uyumlu modeller olarak tercih edilebilmektedir. Drop kesim ve vücuda tam oturan tasarımları ile erkek vücuduna estetik bir şekil vererek daha dik ve spor duruş sergilemektedir.

You May Also Like

2 yorum

  1. Merhaba,
    Payalaşımınız için teşekkürler..bence en önemli noktalardan biri takım elbisenin kesimi :) kendi bedenine yakışan kesimi bulmak asıl meseleyi tamamlıyor bence. Erkekler galiba bu noktada sıkıntı yaşıyorlar slim fit kesim giymemesi gerekenler slim fit giyiyor, giymesi gerekenler giymiyor :) takım elbise konusunda sarar markasını gerçekten beğeniyorum öneririm https://shop.sarar.com/erkek-giyim/takim-elbise

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten harika bir yazı elleinize sağlık:) bazı erkekler ne zaman ne giyeceğini bilmiyor ve kötü kombinler çıkarıyor daha önce takım elbise de giymemiş insanlar bunları gördükçe takım elbiseden bir nevi soğuyorlar ama yazınızla nasıl giyinecekleri anlayabilirler. :)

    YanıtlaSil