Bu Yazın Ne Giyelim? Nasıl Giyinmeliyim?

by - Haziran 01, 2017

erkek yaz modası


Bu Yazın Erkek Modasında Neler Var?

En az kadınlar kadar modayı yakından takip eden erkekler için bu yaz da birbirinden şık ve göz alıcı erkek kombinleri hazırlanmıştır. Her yıl büyük bir ilgiyle karşılaşan ve çarpıcı detayları ile göz dolduran erkek yaz modası tasarımları, en trend tasarımları ile sizlerin beğenisine sunulmaktadır.

Bol Ve Salaş Pantolon Modası

Bu yıl yaz aylarında dar pantolonların yanı sıra geniş ve kısa paçalı pantolonlar ile sık sık karşılaşacağız. Farklı renk ve desenler tercih edilerek tasarlanan bu pantolonlar, erkeklere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor.

Asker Tarzı Modası

Bu yıl dikkat çekecek olan bir başka tasarım ise askeri tarzlar olacak. Kamuflaj desene sahip ceket, pantolon ve tişörtler bu yaz da şıklığından ödün vermek istemeyen erkeklerin gözdesi olacak. Kamuflaj desenini nasıl giyeceğiniz veya kombinleyeceğiniz konusunda buradaki yazıyı okuyabilirsiniz.

Büyük Çanta Modası

Bu yıl modacıların koleksiyonlarında sıklıkla yer verdiği büyük çantalar, bu yıl iş hayatında erkeklerin en büyük yardımcısı olacak. Hem şık bir görünüme sahip olan hem de kullanımı rahat olan bu birbirinden güzel çanta modelleri, seyahatlerde de en büyük destekçiniz olacak.

Rengarenk Kombinler

Yazın renklerine uyum sağlayacağınız cıvıl cıvıl renklerde parçaları kombinleyerek enerjinizi dışa vurabilir ve daha enerjik bir görünüm sergileyebilirsiniz. Kot pantolonlarınızın ya da şortlarınızın üzerine giyeceğiniz rengarenk gömlek ya da tişörtler ile bu yaza damganızı vurma fırsatını siz de kaçırmayın.

You May Also Like

1 yorum