Erkek adam kaşını alır mı?

by - Temmuz 03, 2017



Erkekler için kaş almak ve kaşlarına bakım yapmak toplum tarafından her zaman yadırganan, uygun bulunmayan bir davranış olsa da erkeklerde kaşlarına bakım yapmalıdır.

Erkeklerde kaş bakımı kadınların kaş alması kadar kolay değildir. Erkekler kaşlarını alırken doğal görünümü korumalıdır. Yani kaşlarını aldıkları belli olmamalıdır. Özellikle Avrupa ve Amerika gibi gelişmiş toplumlarda artık erkeklerin kaşlarını almaları doğal karşılanıyorken Türkiye'de durumun böyle olmadığının farkındayız.

Erkek kaş modelleri aslında doğal görünümü bozmayacak şekilde olmalıdır. Doğal görünümü bozmayacak şekilde kaşlar alınmalıdır derken sanki hiç dokunulmamış gibi görünmesinden bahsediyoruz. Yani erkeklerde kaş alma işlemi daha çok martı kaşı ve göz kapaklarının üzerine kadar gelen durumlarda sadece fazlalıkların hafifçe alınması gerekir.

Kaşlarını almak isteyen erkekler ilk kez yapıyorlarsa bir kuaförden veya bir bayandan yardım alarak kaşlarını alabilir. Kaş şekili/modeli belirginleştikten sonra kendisi de kaşlarını düzenli aralıklarla alabilir.

Erkekler kaş bakımı yaparken ayrıca kaş boylarına da dikkat etmelidir. Çok uzun kaş kıllarını düzgün bir şekilde kısaltmak kolay değildir. Bu konuda bir kuaförden yardım alabilirsiniz. Elbette kaş düzeltme makinelerinden alarak kendiniz de bunu yapabilirsiniz.

Erkekler kaşlarını almak istiyorsa doğal görünümü bozmamalı ve dikkatli olmalıdır. Kaş her ne kadar hızlı uzuyor olsa da yapacağınız bir yanlış işlem 1-2 ay insan içine çıkamamanıza sebep olabilir.

Kaşlarınıza bakım yapmaya ve kaşlarınızı almaya karar verirseniz erkek dergisi erkekse.com tarafından hazırlanan erkek kaş alma ve kaş bakımı rehberini okumanızı tavsiye ederim. Kapsamlı ve faydalı bilgiler içeriyor.

You May Also Like

1 yorum

  1. Ben sephorada aldırıyorum çok güzel alıyorlar tek kaş kro gibi gezmektense en iyisi aldırmak

    YanıtlaSil