Erkek Aksesuarları Nelerdir?

by - Haziran 06, 2017

erkek aksesuarları


Erkek aksesuarları günlük kombin alanında sıklıkla tercih edilen modelleri nelerdir?

Aksesuarlar erkeklerin sık olarak kullandığı ve takım elbiselerinin bir parçası olarak vazgeçilmez olmaktadır. Özel setler halinde tek parça kombinine uygun kol düğmesi, kemer, kravat ve cüzdan tasarımlarına sahip olabilmek mümkün olmaktadır.
İsimli şekilde tasarlanan cüzdan, kravat ve kemer modelleri de hediye olarak tercih edilmektedir. Erkek şapkalarındaki tasarım modelleri de  günlük olarak kullanım alanlarında tercih edilmektedir. Deri aksesuar modellerinde kombinlere uygun olarak birçok kullanım seçeneği bulunmaktadır.

Takım elbiselerin vazgeçilmez aksesuarları nelerdir?

Takım elbiseleri en trend seçenekleri arasında yer alan kol düğmeleri, şık ve sık kullanılan tasarımlara hakim olarak tercih edilmektedir. Takım elbiselerin üzerine en uyumlu şekilde konumlandırılacak gömlek ve ceket kol düğmeleri, olarak kullanılmaktadır. Kombinlere uygun olarak tercih edilen cüzdan aksesuarları ise, süet takım elbiselerde süet cüzdanlar olarak da tercih edilebilmektedir. Erkek bileklikleri ve kol saatlerinin bir araya gelerek şık bir takım halini alması ile, özel zamanlı kullanımlarda dahil olmak üzere erkek bileklerinde sergilenmektedir.

Kemer modelleri ise, aksesuarların tasarımına hakim olarak bir çok desen ve renkte kullanımı sağlanabilmektedir. Açık renkli takım elbiselerin asalet şeridini en iyi şekilde oluşturmak için tercih edilmektedir. Kemer aksesuarları, özel olarak tercih edilerek cüzdan ve kol düğmeleri ile aynı tasarımlarda kullanılabilmektedir. Takım elbiselerin üzerinde kullanılacak aksesuarlar, yeni sezonda özel olarak birbirine uyumlu kullanılmaya özen gösterilmektedir.

You May Also Like

0 yorum