Erkek Spor Giyimde Nelere Dikkat Etmeliyiz?

by - Mayıs 29, 2017

erkek spor giyim


Bayanların yanı sıra çoğu erkek, giyimine önem vermektedir. Bazı erkekler klasik çizgilerin hakim olduğu giyim tarzını benimserken, bazıları ise spor giyim tarzını sevmektedir.

Erkek spor giyim tarzında neler önemlidir?

 Giyimde en önemli yanlış olan marka giyinmenin iyi giyinmek olduğu kanısıdır. Aynı renk giyinmekten kaçınmak gerekir. Aynı renk giyinmek kişiyi sıkıcı yapmaktadır. Kontrast ve birbiriyle uyumlu renkleri giymek doğru tercih olacaktır. Erkek spor giyimde diğer önemli nokta ise vücuda uygun giyinmektir.

Moda olan spor kıyafetler her bedene uygun olmayabilir. Örneğin kilolu erkeklerin dar kıyafetlerden uzak durması gerekir. Enine kıyafetler yerine boyuna çizgili kıyafetler tercih edilmelidir. Alt ve üst kıyafetlerde her iki parçanın da hareketli desenler içermesi sonra derece yanlış olmaktadır. Parçalardan birinin düz ve sade olması daha hoş bir görüntü oluşturacaktır. Erkek spor giyimde aksesuarlarda önemli olmaktadır. Çok abartılı aksesuarlar spor şıklığa gölge düşürecektir.

Erkek giyiminde sık yapılan yanlışlar nelerdir?

Moda olan dar pantolonların şık ve yakışıklı gösterdiği kanısında olmak tamamen yanlıştır. Lacivert renk doğru kombinlenmediği zaman kişiyi olduğundan daha yaşlı gösterecektir. Üzerinde markaların ismi yazılı olan baskılı ürünlerden kaçınmak gerekir. Bu ürünler kişiyi basit göstermektedir. Desenli spor pantolon seçiminde de vücuda uygun tercih yapılmalıdır. Canlı renklerde yapılan kombinlerde riskli olmaktadır. Bu renklerin seçiminde bu unsur dikkate alınmalıdır. Bağrı açık kıyafetler de erkeklerde itici bir görüntü oluşturacağından uzak durulması gereken diğer bir noktadır.

You May Also Like

0 yorum