Erkekler İçin Cilt Bakımı Tüyoları

by - Mayıs 06, 2017

erkek cilt bakımı


Genel itibari ile cilt bakımı söz konusu olduğu zaman insanların akıllarına ilk olarak gelen şeylerden biri de bunların kadınlar için ön planda olduğudur. Halbuki özellikle son zamanlarda bu konuda oldukça farklı çalışmalar yapılmaya başlandı.

Erkeklerin de kendilerine bakmaları gerektiğinin çok daha fazla ön plana çıkmaya başlamasından hemen sonra erkek cilt bakımı konusunda da ciddi araştırmalar yapılmaya başlanmış oldu. Kendi cildine özen gösteren, aynaya baktığı zaman kendini yakışıklı görmek isteyen erkekler; birbirinden farklı cilt bakım ürünleri ile istedikleri başarılı sonuçları elde etmiş olacaklar. Erkekler de aynı kadınlarda olduğu gibi doğru cilt bakım ürünlerini tercih etmek adına araştırmalar yapmalıdır.

Bu araştırmalarda önemli olan şey markadan ziyade erkeklerin ciltlerinin türüdür. Nasıl ki kadınların her birinin cilt tipi birbirinden farklı ise aynı şekilde erkeklerin de cilt tipleri birbirinden farklılık göstermektedir.

Erkek cilt bakımı ürünleri konusunda yapılacak olan doğru seçimden sonra ise sıra cilt bakımı ritüellerine geliyor.

Sabah ve akşam ılık su ile yapılacak olan temizlik işleminde sabun yerine yüz temizleyici kullanmak; yüz temizliği adına önemlidir. Sonrasında doğru nemlendiricilerin kullanılması ile bakım işlemi devam edecektir.

Tıraş esnasında tahrişin önüne geçilmesi adına ise mümkün olduğu kadar sakalların yumuşatılması, bunun için de tıraş köpüğünden çok jellerin kullanılması; istenilen başarılı sonuçların alınmasını sağlamış olacaktır.

Kaynak : https://erkekse.com/erkek-cilt-bakimi-nasil-yapilir-cildinize-bakin/

You May Also Like

0 yorum